Skicka försäljnings och informationsmaterial direkt till samtliga apotek

Blue Ocean Sales har sedan sommaren 2017 ett samarbete med Tamro som innebär att vi till alla kunder kan erbjuda tjänster inom Marknadsföring och försäljning som tillhandahålls av Tamro.

Tamro ger er en unik möjlighet att få ut marknadsinformation till samtliga apotek i Sverige. De levererar dagligen läkemedelsprodukter till samtliga apotek i Sverige. Detta är tjänster som erbjuds:

Banners  –  i Tamro’s digitala tjänst. IT systemet ”TWD” besöks dagligen av alla apotek och det görs ca 750 000 klick per månad i systemet. Här kan ni lägga upp marknadsinformation, sk banners, till ett fast pris per månad.

Skicka material såsom provförpackningar, skyltmaterial eller broschyrer. De ”blå backarna”  levererar dagligen varor till samtliga apotek i Sverige. I dessa går det bra att skicka med marknadsmaterial. Visste ni det?

Skicka e-mail – Tamro har emailadresser till samtliga apotek och ni kan snabbt skicka viktiga budskap till alla apotek eller till valda kedjor. Informationen kan avse logistikinformation (restsituation) liksom en marknadskampanj. Utskicken har en hög klickfrekvens på ca 40%.

Sampack – sampacka konsumentbroschyrer med produkter. Denna tjänst lämpar sig för receptbelagda produkter som distribueras av Tamro. Ni kan få ett abonnemang som innebär att en patientbroschyr alltid sampackas till var och en av de varor som skickas ut.

Postad i kategori: