Vilka är vi?

birgitta

Birgitta Strömberg
VD, Konsult


Birgitta har arbetat med FMCG ”fast moving consumer goods” de senaste 20 åren. Tidigare befattningar är bl a: Brand Manager Colgate Palmolive, Marketing Manager och Key Account Manager på L'Oréal och delaktig i etableringen av svenska LOreal´s konsumentdivision, Marketing Director Vin & Sprit vin division Sweden. Sedan år 2005 har Birgitta arbetat som konsult inom FMCG marketing. Birgitta är civilekonom från Stockholms Universitet.

Marie

Marie Ramsten
Konsult / Key Account Manager


Marie kommer närmast från 3M där hon de senaste tio åren, framgångsrikt har ansvarat för den svenska och finska apoteksförsäljningen. Hon har varit aktiv inom handboll både som spelare och tränare och är en duktig lagspelare. Marie har en fil kand vid Stockholms Universitet.

Ulrika

Ulrika Risberg
Kontors assistent


Ulrika har från början en utbildning inom reseliv och turistnäring. Hon har arbetat på Franska Turistbyrån i många år samt som resekoordinator på konsultföretaget McKinsey. Efter att ha ägnat sig åt barn och familj i ett antal år, finns Ulrika nu hos oss och hjälper till med administration och kundservice.

Gabrielle

Gabrielle Holmgren
Apotekskonsulent


 

Anita

Anita Vilhjalmsson
Apotekskonsulent


 

Katja

Ekaterina Dimitrova
Apotekskonsulenter


 

Michaela

Michaela Grönman
Apotekskonsulent