Vilka är vi?

Företagets huvudägare är Karin Strömberg som äger bolaget tillsammans med VD, Birgitta Strömberg.

karin stromberg

Karin Strömberg
Styrelseordförande och grundare


Karin är investerare och styrelseproffs. Karin har ett flertal styrelseuppdrag för svenska staten bl a i Bilprovningen, Lernia och ATG liksom i andra delägda bolag. Karin är tidigare Senior Vice President i Scandinavian Airlines och civilekonom från Handelshögskolan, Stockholm. Under åren 2003 - 2013 var Karin hälftenägare i PharmaRelations AB, ett etablerat rekryterings och bemanningsföretag inom läkemedels- och Life Science branschen.

birgittaStromberg

Birgitta Strömberg
VD, Konsult


Birgitta har arbetat med FMCG ”fast moving consumer goods” de senaste 20 åren. Tidigare befattningar är bl a: Brand Manager Colgate Palmolive, Marketing Manager och Key Account Manager på L'Oréal och delaktig i etableringen av svenska LOreal´s konsumentdivision, Marketing Director Vin & Sprit vin division Sweden. Sedan år 2005 har Birgitta arbetat som konsult inom FMCG marketing. Birgitta är civilekonom från Stockholms Universitet.

EvaThunell

Eva Thunell
Konsult


Eva är utbildad apotekare med stark försäljningsinriktning och mångårig erfarenhet av apoteksbranschen med ansvar för försäljning, kategoristyrning och ledarskap. Eva har arbetat både i leverantörsledet och hos apotekskedjor och kommer närmast från en befattning hos Reckitt Benckiser där hon varit Field Sales Manager och Key Account Manager Healthcare. Dessförinnan har Eva varit kategoriansvarig på Kronans Apotek och Apoteket AB samt varit utvecklingsledare på Apoteket AB och där ansvarig för internutbildning om egenvård.

ulrikaRisberg

Ulrika Risberg
Assistent


Ulrika har från början en utbildning inom reseliv och turistnäring. Hon har arbetat på Franska Turistbyrån i många år samt som resekoordinator på konsultföretaget McKinsey. Efter att ha ägnat sig åt barn och familj i ett antal år, finns Ulrika nu hos oss och hjälper till med administration och kundservice.

EkatarinaDimitrovaAnnaLenaGustafsson

Ekaterina Dimitrova & Anna-Lena Gustafsson
Apotekskonsulenter


Ekaterina (Katja) Dimitrova
Legitimerad apotekare

Anna-Lena Gustafsson
Legitimerad Dietist

gabrielleHolmgrenanitaWilhjalmarsson

Gabrielle Holmgren & Anita Vilhjalmsson
Apotekskonsulenter


Gabrielle Holmgren
Legitimerad apotekare

Anita Vilhjalmsson
Legitimerad sjuksköterska.