Senaste nyheter

Med etablerade kontakter till apoteksmarknaden hjälper vi våra kunder att utveckla varumärken och driva försäljning. Under rådande läge med covid-19 har vi tillfälligt anpassat verksamheten och följer Folkhälsomyndighetens föreskrifter. Mer information om hur vi agerar finns att läsa under Nyheter.

Tack alla kunder och samarbetspartner för ett gott samarbete!

Orifarm lanserar nya produkter

Samarbetet med Orifarm fortsätter under våren 2017 när Orifarm lanserar fler produkter i förkylningssegmentet. De nya produkterna är: – Coldy Hot Drink, en välsmakande varm dryck med havtorn, zink och C vitamin samt – Coldy Sugtabletter med högt innehåll av honung samt C vitamin och zink. Båda produkterna bidrar till immunsystemets normala funktion.

Orifarm lanserar nya produkter

Samarbetet med Orifarm fortsätter! Orifarm lanserar nya produkter på flertalet kedjor och har kontrakterat Blue Ocean Sales som hjälp i arbetet. Följande nya produkter inom förkylningssegmentet lanseras i oktober 2016: – Coldamin, lindrar irritation och svullnad i munhåla och svalg – Coldy Honey, produkt som lindrar vid hosta – Coldy Stop, nässpray Orifarm är ett … Läs mer

Orifarm – utbildningar och säljfrämjande aktiviteter under hösten 2015

Under hösten 2015 fortsätter Blue Ocean Sales sitt samarbete med Orifarm. Våra apotekskonsulenter kommer att sprida budskap kring ett urval av Orifarms produktportfölj under perioden oktober 2015 – januari 2016. Orifarm är ett internationellt företag och en snabbt växande leverantör av parallellimporterade och generiska läkemedel.

Fortsatt samarbete med Orifarm våren 2015

Blue Ocean Sales Scandinavia tecknade under hösten 2014 avtal om apoteksutbildning för företaget Orifarm Generics’ räkning. Parterna har nu utvidgat och förlängt samarbetet och det fortsätter under 2015. Orifarm är ett internationellt företag, och en snabbt växande leverantör av parallellimporterade och generiska läkemedel. Affärsidén är att tillhandahålla högkvalitativa läkemedel till låg kostnad vilket skapar besparingar … Läs mer

Orifarm Generics ny uppdragsgivare

Blue Ocean Sales Scandinavia har under hösten 2014 tecknat avtal om apoteksutbildning för företaget Orifarm Generics och dess produkter. Orifarm är ett internationellt företag, och en snabbt växande leverantör av parallellimporterade och generiska läkemedel. Affärsidén är att tillhandhålla högkvalitativa läkemedel till låg kostnad vilket skapar besparingar för samhälle och patienter.